WESDEX.NL IS VANDAAG IN ONDERHOUD

Excuus voor het ongemak. Enkele afbeeldingen zullen niet zichtbaar zijn. Dit ivm het updaten van de CMS. Voor vragen kunt u mailen naar info@wesdex.nl 

Lees verder

De nieuwe website van UMEF staat online !

Met gepaste trots is de nieuwe website van stichting UMEF gelanceerd: umef.net of umef.nl

De nieuwe website bevat informatie over:

  • de stichting
  • de goede doelen
  • haar partners
  • het keurmerk voor groene evenementen


Maar ook over nieuwe projecten zoals:

  • het bewustwordingproject Pedal Power Disco
  • de smartphone festival app.


UMEF is ook op de mobiel goed te bekijken door middel van een speciale mobile navigatie. 

Lees verder

Stem op De Groene Ontwerper als Meest Sexy Vegetarier 2011

Wesley Dorrius (DJ Wesdex en De Groene Ontwerper) is door Wakker Dier genomineerd voor de Meest Sexy Vegetarier 2011 verkiezing. 1 december worden de finalisten bekend gemaakt. Stem op Wes hier: http://www.wakkerdier.nl/sexyvegetarier 

Lees verder

Wesdex “De Groene Ontwerper” compenseert bij FairClimateFund

Wesley Dorrius is zowel grafisch vormgever als organisator van evenementen en opereert onder de naam Wesdex. Als grafisch vormgever ontwerpt hij websites, huisstijlen, logo’s, flyers en posters. Als evenementenorganisator organiseert hij clubavonden en festivals in Amsterdam en Utrecht. Onlangs heeft Wesdex zijn huis, auto en laptop klimaatneutraal gemaakt bij FairClimateFund door hier zijn restuitstoot aan CO2 te compenseren.“Ik heb dit gecompenseerd omdat ik deze 3 dingen echt nodig heb in het dagelijks leven. Door ze te compenseren kan ik ze toch klimaatneutraal maken” zegt Wesley Dorrius.

Lees verder

Reactie van Balthazar

Mattheus Bleijenberg: "Wesdex Vormgeving maakte voor Dixo Balthazar een prachtige huisstijl. Het diskomannetje met rastakapsel geeft goed weer wat we doen. Het straalt ook een bepaalde feestelijkheid en vrolijkheid uit. We draaien veel feesten waarin jaren 70, 80 en 90 een belangrijke rol spelen. Ook draaien we TopPop-feesten en themafeesten. Het logo vind je op onze site, bus, DJ booth, visitekaartjes en stickers."

Lees verder

Reactie van FairClimateFund

Maarten Derksen; "Klimaatcompensatie is een mooi maar ingewikkeld product. FairClimateFund geeft klimaatneutraliteit daarom een naam en gezicht. De ontwerpen van Wesdex Vormgeving ondersteunen het verhaal doordat ze toegankelijk, praktisch, vrolijk en helder zijn. En met Wes is het natuurlijk makkelijk werken; hij denkt mee en schakelt snel."

Lees verder

De nieuwe website staat online.

Vol trots kan ik melden dat de nieuwe website gelanceerd is ! Hier vind je alles over mijn ontwerpburo, mijn portfolio, wat ik doe en kan. Daarnaast ook een klein stukje over m'n draaien en organiseren, maar meer info daarover op Facebook. Op moment van schrijven ben ik de website aan het invullen, maar laat alvast even weten wat je er van vind. Met vriendelijke groet, Wesley Dorrius.

Lees verder

Bezig met de nieuwe website.

Druk in de weer om de laatste puntjes op de i te zetten. Er zit nog aardig wat programmeerwerk achter en ben daarom blij met de hulp van Steven !

Lees verder

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe website.

Er wordt flink geschreven, geknipt en geplakt om de nieuwe website te vullen.

Lees verder

Fijne feestdagen en een goed Nieuwjaar !

Fijne feestdagen en een goed Nieuwjaar namen ons en de katten Hippie en Sousse.

Lees verder