Wesdex “De Groene Ontwerper” compenseert bij FairClimateFund

Wesley Dorrius is zowel grafisch vormgever als organisator van evenementen en opereert onder de naam Wesdex. Als grafisch vormgever ontwerpt hij websites, huisstijlen, logo’s, flyers en posters. Als evenementenorganisator organiseert hij clubavonden en festivals in Amsterdam en Utrecht. Onlangs heeft Wesdex zijn huis, auto en laptop klimaatneutraal gemaakt bij FairClimateFund door hier zijn restuitstoot aan CO2 te compenseren.“Ik heb dit gecompenseerd omdat ik deze 3 dingen echt nodig heb in het dagelijks leven. Door ze te compenseren kan ik ze toch klimaatneutraal maken” zegt Wesley Dorrius.

Ontwerpbureau Wesdex “De Groene Ontwerper” nu ook volledig klimaatneutraal

Wesley Dorrius is zowel grafisch vormgever als organisator van evenementen en opereert onder de naam Wesdex. Als grafisch vormgever ontwerpt hij websites, huisstijlen, logo’s, flyers en posters. Als evenementenorganisator organiseert hij clubavonden en festivals in Amsterdam en Utrecht.

Wesdex houdt rekening met het milieu en is altijd op zoek naar maatschappelijk verantwoorde oplossingen. Dit communiceert hij ook naar zijn klanten. Zo staat hij bekend als ‘De Groene Ontwerper’. Hij maakt onder andere gebruik van gerecycled en ecologisch papier en hij kiest voor groene stroom. Ook bij zijn evenementen houdt hij rekening met het klimaat. Zo zet hij elektrische pendelbussen in in plaats van dieselbussen. De CO2-uitstoot van elektrische bussen is 50% minder dan de gebruikelijke dieselbussen.

Onlangs heeft Wesdex zijn huis, auto en laptop klimaatneutraal gemaakt bij FairClimateFund door hier zijn restuitstoot aan CO2 te compenseren. “Ik heb dit gecompenseerd omdat ik deze 3 dingen echt nodig heb in het dagelijks leven. Door ze te compenseren kan ik ze toch klimaatneutraal maken” zegt Wesley Dorrius. Korte afstanden legt hij niet af met zijn auto maar met zijn elektrische scooter. Daarnaast eet hij geen milieuvervuilende hamburgers of andere dierlijke producten. Zo claimt hij het meest milieuvriendelijke ontwerpbureau te zijn van Nederland…

Met zijn nieuwe stichting United Music Events Foundation, kortweg UMEF, motiveert Wesdex andere evenementenorganisaties om klimaatneutraal en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Neem een kijkje op www.wesdex.nl en www.umef.nl

Bron: http://www.fairclimatefund.nl/klimaatneutraal-voor-organisaties/bedrijven-die-co2-uitstoot-compenseren-bij-fairclimatefund-klimaatneutrale-bedrijven/wesdex/ 

« Terug